MVV TOERISTEN VISUM INBURGERINGSCURSUS HUWELIJK NEDERLANDS LEREN VERTALINGEN EMAIL CONTACT

 

LINKS
Trouwen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nederlands leren in Thailand (Met gratis begeleiding MVV ) 500 Euro*
Inburgeringscursus volgen in Pattaya. Tevens visum assistentie Toeristenvisum.

WELKOM OP DE WEBSITE VANVISANED

Nederlandsleren

MAKELAAR

 

nederlanslereninthailand

VISANED

toeristenvisum

TANDARTS IN PATTAYA

Inburgeringscursus

Bezoekt onze geheel vernieuwde website NIEUWE WEBSITE

Visaned is gevestigd in Pattaya Naklua Thailand.

Wij kunnen u assisteren bij al uw aangelegenheden betreffende u en uw Thaise partner, zoals het verzorgen van toeristenvisum aanvragen voor Nederland, Belgie, en de vele andere schengen landen. Ook assisteren wij u bij het aanvragen van een machtiging tot voorlopig verblijf ( MVV ).

Als u wilt trouwen in Thailand, of u wilt uw huwelijk afsluiten in Nederland of Belgie dan kunnen wij u adviseren over de te volgen procedure.

Tevens zorgt Visaned voor beedigde vertalingen en legalisaties van Thaise documenten zoals huwelijks akten, geboortecertificaat ,huisregistratie, naamsverandering,enz.

Per 1 november 2014 zal het inburgerings examen op een andere manier worden afgenomen, meer informatie hier over volgt op een later tijd stip.

Wij geven ook een inburgeringscursus om uw Thaise partner voor te bereiden op het inburgerings examen op de Nederlandse ambassade in Bangkok Thailand , Nederlands leren op een Nederlandse school in Naklua Pattaya Thailand behoort ook tot de mogelijkheden.

Huisvesting mogelijk voor leerlingen 1 kamer voor 1 of 2 personen

TEL: 08 47 66 29 25 Nederlands/English/Deutsch

TEL.THAI:084 759 8962

*Als u betaalt op onze Nederlandse rekening dan is de cursus prijs 500€ ,
betaalt u op onze Thaise rekening dan is de cursus prijs 20.000. thb..

JOMTIEN

We can help you with visa applications to :almost all schengen countries , GB , US , and Australia . 

STUDIE

geslaagt voor het examen

Lek de Laatste cursist die geslaagd is voor het examen volgens de oude examen eisen op
31 maart 2011 om 15.00

 

inburgeringscursus

Kung geslaagd op 29 april 2011

 

         nederlands

Maliwan geslaagd 15 januari 2014

        nederlands

  Parn geslaagd 17 januari 2017

 

 

TOERISTENVISUM
Toeristenvisum voor Nederland of Belgie.
Indien u uw Thaise partner voor vakantie naar Nederland of Belgie laten komen, voor niet langer dan 90 dagen dan heeft uw Thaise partner een zogeheten toeristenvisum nodig(schengen visa).
Om in aanmerking te komen voor een visum dient uw Thaise partner alle benodigde documenten aan de ambassade van Nederland of Belgie te overleggen, en wordt uw Thaise partner aan een uitgebreid interview onderworpen.
Alleen indien alle benodigde documenten correct en compleet zijn dan wordt de aanvraag in behandeling genomen, er wordt in geen enkel geval assistentie verleent bij het niet compleet zijn van de documenten, en de aanvraag wordt dan ook niet inbehandeling genomen.
Het is de aanvrager vaak niet duidelijk wat voor documenten er precies nodig zijn, en de ambassade kan ten alle tijden aanvullende documentering vragen, het is dan ook niet altijd gemakkelijk deze aanvraag correct in te dienen.
Wij kunnen u en uw Thaise partner dan ook assisteren bij het aanvragen van een visum.
Als u van onze diensten gebruikt maakt dan is bij de prijs inbegrepen de benodigde ziektenkosten verzekering, reservering vliegticket, begeleiding van uw partner naar de ambassade zodat hij of zij er niet alleen voor staan en de kosten en reservering van het call center.

Per 1 oktober 2013 worden de visa aanvragen niet meer beoordeeld door de Nederlandse ambassade in Thailand maar door de Nederlandse ambassade in Kuala Lumpur.

TERUG NAAR BOVEN

INBURGERINGSCURSUS

Per 1 november 2014 worden de namen van deze onderdelen veranderd, ook zal het examen op een andere manier worden afgenomen.
Als u uw Thaise partner naar Nederland wilt laten komen voor langer dan 3 maanden dan dient uw Thaise partner eerst een zogenaamde inburgeringsexamen af te leggen op de Nederlandse ambassade, als dit examen met goed gevolg is afgelegd dan kunt u een procedure starten om een Machtiging tot Voorlopig Verblijf(MVV) aan te vragen. De eis om gehuwd te zijn is komen te vervallen.

Dit inburgeringsexamen buitenland wordt ook wel genoemd het basisexamen inburgering. Het inburgeringsexamen bestaat uit 3 delen voor alle onderdelen moet een voldoende worden gehaald.

Deel 1: Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNS). Hierin wordt de kennis van de Nederlandse samenleving getoetst. Aan de hand van een boekje met afbeeldingen worden er telefonisch 30 vragen gesteld, hier van moet de kandidaat er minimaal 23 goed hebben.

Deel 2: Mondelinge taal Toets Gesproken Nederlands (TGN). Hierin wordt de kennis van de Nederlandse taal getoetst. Dit onderdeel bestaat uit het nazeggen van korte zinnen, het beantwoorden van korte vragen, opnieuw nazeggen van zinnen het benoemen van tegenstellingen en het navertellen van verhaaltjes. Hier voor moet een score van minimaal 26 punten worden gehaald van de 80.

Deel 3:Geletterheid en Begrijpend Lezen(GBL).Dit onderdeel bestaat uit 5 verschillende testen, er wordt o.a. gelet op het vloeiend kunnen lezen van woorden , zinnen en kleine teksten,en er moeten 28 zinnen worden aangevuld door een keuze uit a,b,c.Verder worden er 4 vragen gesteld over 3 verschillende kleine teksten. Deze test duurt in totaal 25 minuten, en er moet een score worden gehaald van minimaal 26 punten van de 36.

Visaned is een Nederlandse school die een inburgeringscursus heeft die speciaal gericht is om uw Thaise partner goed voor te bereiden op het inburgerings examen. De Nederlandse les wordt gegeven in het Nederlands en in het Thais, er zijn verschillende niveaus om mee te beginnen, dit is afhankelijk van de vooropleiding, de cursus inburgering wordt gegeven in Naklua Pattaya Thailand. Omdat het examen wordt afgenomen met een computer, onderrichten wij onze cursisten o.a. ook in het afleggen van het examen met de computer. Aan de hand van vele test examens kunnen wij goed bepalen welke onderdelen de cursist goed beheerst, en welke niet ook zijn wij in staat om goed te bepalen wat de kans van slagen is, en of er misschien nog extra lessen nodig zijn. De gemiddelde cursist die al de nodige beheersing heeft van het schriftelijk Engels heeft 120 uur nodig om klaar te zijn voor het inburgerings examen.

Voor cursisten die nog geen of maar een klein beetje Engels spreken en lezen is er een speciale cursus, deze cursisten slagen ook voor het examen maar zullen wat meer tijd nodig hebben.

Er wordt uitsluitend les gegeven in kleine groepjes van 3 of 4 cursisten, zodat er aan iedere cursist optimale aandacht kan worden gegeven. De lessen zijn 3 uur per dag van maandag tot vrijdag.

Kosten per cursus 2 maanden(120 uur) 500 euro*, inclusief gratis begeleiding MVV

. Prive onderricht op aanvraag mogelijk.

Nieuwe cursus start op 18 - 08 - 2014. Cursisten die al in Nederland zijn geweest en al een beetje Nederlands spreken kunnen als er nog plaatsen vrij zijn soms in een lopende cursis in stromen .

 

Ook zijn er kamers te huur voor de cursisten.

Voor meer informatie neemt u a.u.b. contact op met Visaned.
Tel:+66 847 662 925 Email:info@visaned.com

 

Huwelijk

         

         nederladse leren

    Noi geslaagd 14 januari 2014

         examen

    Ki geslaagd 15 januari 2014

      

 

inburgeringsexamen
Nederlandse les in Thailand
TERUG NAAR BOVEN

HUWELIJK
Huwelijk in Thailand.
Om te kunnen trouwen in Thailand dient de Nederlandse onderdaan een aanvraag voor een huwelijksbevoegdheids verklaring in te dienen bij de Nederlandse Ambassade te Bangkok (Certificate to conduct marriage).
Benodigde documenten voor de Nederlandse ambassade:
Nederlands onderdaan :

1. Een ingevuld aanvraag formulier,certificate of marriage to contract marriage. (formulier van de     ambassade).
2. Internationaal uittreksel van de gemeente in NL met vermelding burgerlijke staat.
3. Bewijs van inkomen.(formulier van de ambassade)
4. Een copie van uw geldig Nederlands paspoort.
5. Indien van toepassing schriftelike verklaring( indien u uit geschreven bent in Nederland).


Thaise onderdaan:
1. Een copie van een geldig paspoort van uw Thaise huwlijkspartner,of een vertaald en gelegaliseerd     indentiteits bewijs.

Als u alle benodigde documenten verzameld heeft dan kunt u op de ambassade een huwelijksbevoegdheids verklaring en inkomens verklaring krijgen deze moeten vertaald en gelegaliseerd worden naar de Thaise taal, daarna kunt u trouwen op elke gemeente in Thailand, wilt u uw huwelijk laten registreren in Nederland dan moeten de 2 trouw papieren vertaald worden naar het Engels en gelegaliseerd.

Elk document moet worden vertaald door een door de Nederlandse rechtbank erkende vertaler en gelegaliseerd door het ministry of foreign affairs en de Nederlandse ambassade.

Dit kunnen wij ook voor u doen, U kunt mij dan uw documenten per post sturen of afgeven als u in Thailand bent. Het aanvragen van het aanvraag formulier,certificate of marriage to contract marriage, en inkomens verklaring en het vertalen daarvan kost bij ons 6000 thb, dan hoeft u niet naar de ambassade en kunt u meteen gaan trouwen in de gemeente van jullie keuze in Thailand.

Ook voor het vertalen van de huwelijkse papieren kunnen wij behulpzaam zijn.

Voor meer informatie neemt u a.u.b. contact op met Visaned.
Tel:+66 847 662 925 Email:info@visaned.com

schengen visum
Machtiging tot voorlopig verblijf
TERUG NAAR BOVEN

MVV.
Indien uw Thaise partner langer dan 3 maanden in Nederland of Belgie wil verblijven dan heeft u een MVV (machtiging tot voorlopig verblijf) nodig, maar voordat u een MVV aan kunt vragen, dient uw Thaise partner voor Nederland eerst een inburgeringsexamen af te leggen op de Nederlandse ambassade te Bangkok.
Indien dit examen met goed gevolg is afgelegd, dan kunt u een MVV aanvraag ten behoeve van uw partner aanvragen.Wat te doen ?


Er zijn 2 manieren om een MVV aan te vragen.


1. De verblijfgever (is de referent in Nederland) kan bij de IND in Nederland een MVV voor u aanvragen. Vervolgens doet de IND een zogeheten referenten-onderzoek. Dat betekent dat er een onderzoek ingesteld wordt naar uw mogelijkheden tot garantstelling. Uw middelen van bestaan zijn daarbij van belang. Indien de IND u bericht dat de MVV aanvraag positief is bevonden dan kan uw Thaise partner het MVV afhalen bij de Nederlandse ambassade te Bangkok.

2. Een andere mogelijkheid is dat uw Thaise partner zelf een aanvraag tot afgifte van een MVV indient bij de Nederlandse ambassade te Bangkok. Vervolgens laat de ambassade (Visadienst) door de IND een onderzoek instellen, of aan alle voorwaarden voor afgifte van een MVV wordt voldaan. Als het MVV positief is bevonden dan kan uw Thaise partner het MVV afhalen bij de Nederlandse ambassade te Bangkok.

De leges voor een MVV aanvraag bedragen 228 euro.

Als u wilt dat wij uw mvv papieren invullen en de ingevulde papieren naar u mailen dan berekenen wij daar 1000 thb voor.

Voor meer informatie neemt u a.u.b. contact op met Visaned.
Tel:+66 847 662 925 Email:info@visaned.com

 
 
TERUG NAAR BOVEN
 
PRINT VERSIE PLATTEGROND KLIK HIER

                          ingeburgerd

TERUG NAAR BOVEN  
inburgering   inburgeren nederlands inburgeren   nederlands inburgeringscursus
Noi geslaagd 14 januari 2014  
Ki geslaagd 15 januari 2014
Mailiwan geslaagd 15 januari 2014
Parn geslaagd 17 januari 2014
 
Fha geslaagd 21 januari 2014
Chada geslaagd 04 februari 2014
nederlandse les   inburgeren cursus inburgering inburgerings   inburgeren inburgeringscursus
Parn geslaagd 12 februari 2014
 
Nam-oi geslaagd 12 februari 2014
Mem geslaagd 19 februari 2014
Tuk geslaagd 19 februari 2014
 
Su geslaagd 25 februari 2014
May geslaagd 14 maart 2014
cursus   Nederlandse school inburgeringscursus cursus nederlands   nederlands nederlandslereninthailand
Anyawee geslaagd 21-03- 2014
 
Nok geslaagd 01 april 2014
A geslaagd 07 april 2014
May geslaagd 10 april 2014
 
Chalim geslaagd 23 april 2014
Somporn geslaagd 23 april 2014
inburgering   nederlands dutch inburgering      
Mali geslaagd 23 april 2014
 
Daw geslaagd 30 juni 2014
Pot geslaagd 04 juli 2014
Bon geslaagd 30 juli 2014